Matematik

Integralregning

06. marts 2015 af SKOLEN124 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der ved hvordan man integrere f(x) = x5+x3+17+In(x) -5/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2015 af Stats

Ja

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2015 af poet (Slettet)

Brug disse regneregler. 


Svar #3
06. marts 2015 af SKOLEN124 (Slettet)

Jeg ved ikke hvordan man integrere denne. Er igang med at lave en stor matematikaflevering, som skal fylde 10 sider. Så det ville være godt hvis du ville hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2015 af poet (Slettet)

Jeg er selv 2.g´er. Men vil skyde på den ser sådan ud.. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2015 af poet (Slettet)

Er usikke rpå det sidste led. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

De to næstsidste led er forkerte.

En stamfunktion til ln(x) er

        ∫ ln(x) dx = x·ln(x) - x + c

En stamfunktion til -5/x er

        ∫ (-5/x) dx = -5 · ∫ (1/x) dx = -5 · ln(x) + c


Svar #7
06. marts 2015 af SKOLEN124 (Slettet)

Kan man integrere dem hver for sig?


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#7

Ja, der gælder jo, at     ∫ (f(x) + g(x)) dx = ∫ f(x) dx + ∫ g(x) dx , så man integrerer hvert led for sig og lægger stamfunktionerne sammen til sidst.


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.