Matematik

Partial afledt af transitionsligningen

22. marts 2015 af Jesper1991 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har følgende transitionsligning:

kt+1 = 1/(1+n)*[sBktα + (1-δ)kt]

Er det rigtigt, at

∂kt+1 / ∂kt = 1/(1+n)*[αsBktα-1 + (1-δ)kt]

∂kt+1 / ∂kt ∂k= 1/(1+n)*[(α-1)αsBktα-2]


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2015 af peter lind

Næstsidste linje yderst til højre. Der skal stå 1-δ ikke (1-δ)kt


Skriv et svar til: Partial afledt af transitionsligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.