Fysik

Integral opgave

27. marts 2015 af Zempi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med følgende opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2015 af Soeffi

Du skal bruge Newtons anden lov: kraft er lig masse gange acceleration.


Svar #2
27. marts 2015 af Zempi (Slettet)

yep, til a) a = F/m , men er lidt lost til b ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2015 af mathon

a)
                                     a(t)=\frac{3\cdot 10^{-26}\cdot \left ( t^2+7t \right )}{m_e}

b)
                                      v(t)=\frac{3\cdot 10^{-26}}{m_e}\cdot \int_{0}^{ }\left ( t^2+7t \right )}\, \textup{d}t=\frac{3\cdot 10^{-26}}{m_e}\cdot\left ( \frac{1}{3}t^3+\frac{7}{2} t^2 \right )

              Løs
                                     8000=\frac{3\cdot 10^{-26}}{m_e}\cdot\left ( \frac{1}{3}t^3+\frac{7}{2} t^2 \right )


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2015 af mathon

d)

                     s(t_0)=\frac{3\cdot 10^{-26}}{m_e}\cdot\int_{0}^{t_0}\left ( \frac{1}{3}{t_{0}}^{3}+\frac{7}{2}{t_{0}}^{2} \right )\, \textup{d}t=\frac{3\cdot 10^{-26}}{m_e}\cdot\left ( \frac{1}{12} {t_{0}}^{4}+\frac{7}{6}{t_{0}}^{3}\right )


Skriv et svar til: Integral opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.