Fysik

HJÆÆLP!! :/

27. marts 2015 af Naglfar (Slettet) - Niveau: C-niveau

Den lommer regner der er iforb. min ebog er virkerligt sær! Den kan intet idag! :/

Jeg har prøvet at indtaste mine egne -og bogens eksempler er det siger bare = 000000

En minilaser udsender rødt lys med bølgelængden 650nm.

Hvilken fotonenergi har laserlyset?

Er nået så langt, men så kan jeg ikke komme videre....

3*10 8 m/s / 650 *10 9 m = 0,000462 = 4,62*10 14Hz (helt efter bogen)

6,63*10 -34J*s * 4,62*10 14Hz = ?!

(Det er så her e-bogs lommeregneren står af) ret irreterende da det er den sidste opgave! :/

Sidste spørgsmål..... 

Hvor mange fotoner udsender laseren pr sekund, når dens effekt er 1,5mW?  

-også kan jeg aflevere! O.o


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2015 af hesch (Slettet)

#0:  Det er måske fordi din ebog ikke kan håndtere meget store/meget små talværdier eller kombinationer heraf.

Du kan så regne:  6.63 * 4,62 = 30,63.

Herefter i hovedet:  10-34 * 1014 = 10-20.


Svar #2
27. marts 2015 af Naglfar (Slettet)

Det godt-nok en smart måde! :)

Tak! :)


Skriv et svar til: HJÆÆLP!! :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.