Matematik

Matematik, hjælp!

28. marts 2015 af Anna8587 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner jeg dette? (vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2015 af mathon

 Folkeskoleopgave:
                                    \sqrt{125}\cdot \sqrt{5}=\sqrt{5^3}\cdot \sqrt{5}=\sqrt{(5^2)^2}=5^2=25

eller:
                                     5^{\frac{3}{2}}\cdot 5^{\frac{1}{2}}=5^{\frac{3+1}{2}}=5^{\frac{4}{2}}=5^2=25


Skriv et svar til: Matematik, hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.