Matematik

Renter

29. marts 2015 af Emmaaaaaaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg sidder fast med denne opgave som jeg ikke kan få til at give meningen 

En person indsætter på en konto 400kr,- om måneden i $10 år, og renten er i hele perioden 0,45% pr. måned

A) Hvor mange penge står der på kontoen, netop når den sidste indbetaling er foretaget?

Her vil ydelsen vil være: 400 r= 0,045 og n=120 og skal jeg ikke bruge An=y(r^n-1/r-1) ikke?

B) Hvor mange renter er er i alt tilskrevet? 

Håber der sidder nogle kloge hoveder derude, som der kan hjælpe mig tak :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2015 af mathon

a)

                       A_{120}=400\cdot \frac{1{,}0045^{120}-1}{0,0045}=63.460{,}39

b)
            Renter = opsparingsbekøb - indbetalt

                        R=63.460,39-120\cdot 400

              


Svar #2
29. marts 2015 af Emmaaaaaaa (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.