Matematik

Trekant, højde hjælp

29. marts 2015 af mich893h (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan finder man højden i en stumbvinklet trekant? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2015 af mathon

Hvis A er stump:
                              h_b=c\cdot \sin(180^{\circ}-A)=c\cdot \sin(A)

                              h_c=b\cdot \sin(180^{\circ}-A)=b\cdot \sin(A)


Skriv et svar til: Trekant, højde hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.