Fysik

Fysik C - Hjælp til regneopgave vedr. Effekt

29. marts 2015 af Forwhenineedhelp (Slettet) - Niveau: C-niveau

En hårtørrer har en effekt på 2100 W.
Beregn, hvor lang tid det tager for denne hårtørrer at omdanne

1 MJ. Angiv resultatet i minutter.

Jeg har prøvet (10^6 (MJ) * 2100 W = 2,1^9 sekunder) for at regne tiden ud, men det tal jeg får virker meget stort.
Er der en som kan hjælpe mig med at løse opgaven?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2015 af peter lind

E = P*t så 1MJ = 2100 W*t


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2015 af mathon

…så
              t=\frac{10^6\; J}{2,1\cdot 10^3\; \frac{J}{s}}=                      


Skriv et svar til: Fysik C - Hjælp til regneopgave vedr. Effekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.