Matematik

fordoblingskonstant

30. marts 2015 af Karp12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet en opgave. Håber nogen kan hjælpe. 

Vedhæftet fil: jkl.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

jkl.PNG 

Benyt den egenskab ved fordoblingskonstanten X2, at

        f(x + X2) = 2 · f(x)

for alle x .

Her kender man fordoblingskonstanten X2 = 8. Bemærk, at afstanden mellem 11 og 3 netop er 1 fordoblingskonstant.

        f(11) = f(3 + 8) = ...


Svar #2
30. marts 2015 af Karp12 (Slettet)

skal jeg så : 2 · f(11) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, man skal jo beregne f(11). Da fordoblingskonstanten er 8, har man så

        f(11) = f(3 + 8) = 2 · f(3) = 2 · 12 = ...


Svar #4
01. april 2015 af Karp12 (Slettet)

nååå, so f(11)=24 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, netop.


Svar #6
01. april 2015 af Karp12 (Slettet)

takk!


Skriv et svar til: fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.