Fysik

brydningsindeks

31. marts 2015 af nejvelda - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogen der kan hjælpe mig med databehandling i dette forsøg. Jeg er meget i tvivl selv så har virkelig brug fir jeres hjælp!

Jeg har udfyldt skemaet i det vedhæftet. Men hvad skal jeg så? og jeg ved ikk hvordan man skal vise at sini/sinb er det samme som halvkordei/halvkordeb ?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2015 af mathon

forholdet
                    \frac{\frac{1}{2}\cdot k_i}{\frac{1}{2}\cdot k_b}=\frac{\frac{\frac{1}{2}k_i}{r}}{\frac{\frac{1}{2}k_b}{r}}      som ifølge trigonometri i en retvinklet trekant ækvivalerer

                     \frac{\frac{\frac{1}{2}k_i}{r}}{\frac{\frac{1}{2}k_b}{r}}=\frac{\sin(i)}{\sin(b)}


Skriv et svar til: brydningsindeks

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.