Matematik

Udregning

01. april 2015 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg ved ikke, hvad jeg gør forkert.

Når jeg udregner det på cas får jeg:

sin(B) = 0,77

B = sin-1(0,722)

B = 0,80

Men det rigtige facit er:

sin(B) = 0,77

B = sin-1(0,722)

B = 46,190(grader)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du har regnet det ud i radianer.


Svar #2
01. april 2015 af seriøs (Slettet)

Hvordan skal jeg så skrive det ?

Jeg er overhovedet ikke med...


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#0

Hvordan kommer du fra 0,77 til 0,722 ?

Hvis sin(B) = 0,77 , er B = sin-1(0,77) = 0,878841 rad = 0,878841·180º/π = 50,35º .

Hvis sin(B) = 0,722, er B = sin-1(0,722) = 0,806689 rad = 0,806689·180º/π = 46,22º


Skriv et svar til: Udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.