Matematik

KVARTILSÆT, BOKSPLOT OG SAMMENLIGNING

01. april 2015 af Carstenhanse (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle ! Har en aflevering hvori jeg skal lave et kvartilsæt og et boksplot af nogle dataer, men jeg kan ikke finde ud af det. Nogle der kan lave et boksplot og et kvatilsæt for mig?

jeg indsætter dataerne som fil :) tak på forhånd 

Vedhæftet fil: skole a og b.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2015 af Therk

Hvis du har Excel på din computer, kan Excel gøre det for dig. Du skal bruge funktionerne =MAKS, =MIN og =KVARTIL


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: KVARTILSÆT, BOKSPLOT OG SAMMENLIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.