Generelt

Engineer

06. april 2015 af HHSassi (Slettet)

Hej der er et par ting som jeg ikke kan finde på dansk. Det er "petroleum engineer" og "flight engineer"

Nogen ved hvad de hedder på dansk?? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

petroleum engineer: se http://www.aau.dk/uddannelser/kandidat/oil-gas-technology

flight engineer: muligvis flymaskinist (3. pilot), eller flymekaniker


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. april 2015 af Stats

flight engineer = flyingeniør

petroleum engineer = olie ingeniør (Der findes ikke et rigtigt dansk ord for dette)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
06. april 2015 af HHSassi (Slettet)

#2

flight engineer = flyingeniør

petroleum engineer = olie ingeniør (Der findes ikke et rigtigt dansk ord for dette)

Mange tak, har virkelig ledt efter dette i noget tid nu :) men jeg får ikke mange resultater frem for flyingeniør. Og slet ingenting om hvad der skal til for,at få uddannelsen her i Danmark. 


Svar #4
06. april 2015 af HHSassi (Slettet)

#1

petroleum engineer: se http://www.aau.dk/uddannelser/kandidat/oil-gas-technology

flight engineer: muligvis flymaskinist (3. pilot), eller flymekaniker

Mange tak skal du have :) men det er hverken flymaskinist ( det var noget man kunne arbejde med i krigene). Flymekanikeren er også noget andet


Svar #5
06. april 2015 af HHSassi (Slettet)

#3
#2

flight engineer = flyingeniør

petroleum engineer = olie ingeniør (Der findes ikke et rigtigt dansk ord for dette)

Mange tak, har virkelig ledt efter dette i noget tid nu :) men jeg får ikke mange resultater frem for flyingeniør. Og slet ingenting om hvad der skal til for,at få uddannelsen her i Danmark. Hvis jeg fx. søger efter det i ug, for jeg ikke noget frem. Derfor va jeg lidt i tvivl om, det var det, det hed


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Flight engineer hedder flymaskinist på norsk, og jeg har antaget, at det også kaldes således på dansk, hvilket sådan set bekræftes af diskussionen her http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia-diskussion:WikiProjekt_Rumfart . En anden betegnelse, jeg har set et sted, er 3. pilot.


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. april 2015 af hesch (Slettet)

I dette link:

http://ufm.dk/aktuelt/pressemeddelelser/2013/den-forste-danske-astronaut-sendes-op-i-rummet-i-2015

fremgår at:

Andreas Mogensen får titel af flyingeniør under missionen.


Skriv et svar til: Engineer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.