Kemi

Titan

12. april 2015 af dietrich - Niveau: A-niveau

Håber der er nogle der kan hjælpe med c) og d) i den vedhæftede opgave. Jeg skal bare lige bruge et hint til hvordan de skal løses. På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Titan.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2015 af Heptan

c) Udfør regression på datsættet, og udnyt at

\Delta G^o=-RT\ \ln K

d) Bestem koncentrationen af hhv. titan og vanadium ved hjælp af Lambert-Beers lov (A = ε · ι · c), og bestem derefter stofmængden og dermed massen ... og så masseprocenten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2015 af Soeffi

Vedhæftet fil:G-T.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. april 2015 af Soeffi

.

Vedhæftet fil:Ti-V-abs.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. august 2015 af Soeffi

CAS løsning. Antal mol Titan = nt og antal mol Vanadium = nv. m_pro_t = masseprocent af Titan og m_pro_v = masseprocent af Vanadium.


Skriv et svar til: Titan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.