Fysik

Fotoelektrisk effekt

14. april 2015 af mbn89 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis jeg skal beregne energien i en foton og kun har bølgelængden, hvad gør jeg så?


Svar #1
14. april 2015 af mbn89 (Slettet)

Fandt ud af det, brugte formlen Efoton = h*c/λ

men kan godt bruge hjælp til at beregne den maksimale fart af en elektron lige efter løsrivelsen(?)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2015 af peter lind

Eelektron = Efoton - løsrivelsesarbejdet =


Svar #3
15. april 2015 af mbn89 (Slettet)

Ja det fandt jeg også ud af, men tak alligevel :)


Skriv et svar til: Fotoelektrisk effekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.