Programmering

MATLAB programmering Language detection HJÆLP HASTER

16. april 2015 af AlmostDoneO

Har følgende kode, der ikke fungerer som den skal - opgaven er vedhæftet

function idComplete = removeIncomplete(id)

v=floor(id);

u=unique(v);

n=hist(v,u);

a=n>2;

b=setdiff(v,u(n>2));

l1=length(v);

l2=length(b);

for i = 1:l1

for j = 1:l2

if v(i) == b(j)

v(i)=0;

break;

else

v(i)=1;

end

end

end

id(v)

Vedhæftet fil: Exercise (Matlab)-11.pdf

Svar #1
17. april 2015 af AlmostDoneO

Anyone der kan hjælpe, er kommet til at skrive en kode til en anden opgave. ved ikke hvordan jeg skal få løst denne


Skriv et svar til: MATLAB programmering Language detection HJÆLP HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.