Programmering

MatLab Thermodynamic simulation

16. april 2015 af AlmostDoneO

har følgende kode der ikke fungere, nogle MatLab-genier?


function t=thermoEquilibrium(N,r)
NL=N;
NR=0;
counter=1;
while NL~=NR
pLR=NL/N;
pRL=1-pLR
for i=1:lenght(r)
if r(i)<=pLR
NL=NL-1;
else
NL=NL+1;
NR=NR-1;
end
end
counter=counter+1;
end
t=counter;
 

Vedhæftet fil: Exercise (Matlab)-15.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2015 af Keal (Slettet)

function t = thermoEquilibrium(N, r)
NL = N;
NR = 0;
t = 0;
while NL ~= NR
    t = t + 1;
    p = NL / N;
    if r(t) <= p
        NL = NL - 1;
        NR = NR + 1;
    else
        NL = NL + 1;
        NR = NR - 1;
    end
end


Skriv et svar til: MatLab Thermodynamic simulation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.