Programmering

MatLab Production cost

16. april 2015 af AlmostDoneO

Jeg ved ikke hvordan jeg skal starte og slutte denne kode. Hjælp?

Vedhæftet fil: Exercise (Matlab)-16.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2015 af Keal (Slettet)

function itemCost = computeItemCost(resourceItemMatrix, resourceCost)
[~,n] = size(resourceItemMatrix);
itemCost = sum(repmat(resourceCost',1,n) .* resourceItemMatrix);
end


Skriv et svar til: MatLab Production cost

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.