Matematik

Punktmængde og skæringspunkter

17. april 2015 af Juhusen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til disse opgaver :-)  


Svar #1
17. april 2015 af Juhusen (Slettet)

Og ligeledes denne 


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2015 af mathon

Skæringspunkter kræver
                                             x^2+2x+4=k

                                             x^2+2x+(4-k)=0

    antallet af løsninger afhænger af fortegnet for

                                             d=2^2-4\cdot 1\cdot (4-k)

                                            


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2015 af mathon

Opgave 3
     
          a)
                      A_{M_9}=\int_{0}^{9}\left ( 1+\sqrt{x} \right )\, \textup{d}x

                       


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2015 af mathon

          b)
                      11=\int_{0}^{a}\left ( 1+\sqrt{x} \right )\, \textup{d}x


Svar #5
17. april 2015 af Juhusen (Slettet)

#4 Tusinde tak for svar - er helt med på opgave 3 nu. 

Er stadig lidt i tvivl om jeg har forstået den anden korrekt ?? 

Har lige vedhæftet mit resultat, men jeg tror det er forkert 


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. april 2015 af mathon

antallet af løsninger afhænger af fortegnet for

                                             d=2^2-4\cdot 1\cdot (4-k)

                                             d=4\cdot (k-3)

Ingen skæringspunkter
kræver:
                                             4\cdot (k-3)<0
                                              k<3

1 skæringspunkt
kræver:
                                             4\cdot (k-3)=0
                                              k=3

2 skæringspunkter
kræver:
                                             4\cdot (k-3)>0
                                              k>3

                                            
                                                                                      


Skriv et svar til: Punktmængde og skæringspunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.