Matematik

Trigonometri HEEEELP

17. april 2015 af nannaersej123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg håber der sidder en venlig sjæl derude der kan hjælpe mig, jeg er helt lost. Tak på forhånd 

På figuren ses en firkant ABCD, hvor diagonalen BD er tegnet. Vinkel C er 90°, og nogle af de øvrige mål fremgår af figuren.

a) Bestem længden af siden BC.
b) Bestem længden af siden AD.
c) Bestem arealet af firkant ABCD. 

Figuren kan ses i det vedhæftede dokument 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2015 af mathon

   a)

                   \left | BC \right |=\sqrt{200^2-160^2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2015 af mathon

b)
              \frac{\left | AD \right |}{\sin(47{,}9^{\circ})}=\frac{ 200 }{\sin(87{,}7^{\circ})}


Svar #3
17. april 2015 af nannaersej123 (Slettet)

Tak 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2015 af mathon

c)
          A_{\square ABCD}=A_{\Delta BCD}+A_{\Delta ABD}

          A_{\square ABCD}=\frac{1}{2}\cdot \left | BC\right |\cdot \left | CD \right | +\frac{\left | BD \right |^2}{2}\cdot \frac{\sin(DBA)\cdot \sin(A+DBA)}{\sin(A)}


Skriv et svar til: Trigonometri HEEEELP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.