Matematik

Finde y-værdien i opgave 172 i teknisk matematik bog af p. madsen

17. april 2015 af frederik75 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde y-værdien i en opgave med forskydning af huse. billed til opgave er vehæftet og linket kan findes hvor opgave er på side 168 her: http://www.scribd.com/doc/34104586/Teknisk-Matematik-Af-Preben-Madsen#scribd

Vedhæftet fil: opgave 172.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Man har

        y = 0,72·tan(25º)


Svar #2
17. april 2015 af frederik75 (Slettet)

Tak for hjælpen, sider nu med besvær ved opgave 172 b. 

Siderne er = 

a = 3,59

b = 6,01

c = 8

Vinkel er = 

C = 110 

A = 45

B = 25

Hvordan regner jeg areal af tagfladen


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Tagflederne har form af rektangler, hvis sider kan beregnes ud fra geometrien.


Skriv et svar til: Finde y-værdien i opgave 172 i teknisk matematik bog af p. madsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.