Matematik

HJÆLP!! PLEASE

17. april 2015 af vinther96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilket tal skal lægges til tæller og nævner i brøken 3/5 for at få den omvendte brøk til resultatet? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2015 af Toonwire

#0

Det giver ingen mening.
Hvis du forlænger med et, ændres ikke på brøken.

Mener du ligningen:

\frac{3}{5}\cdot x = \frac{5}{3}~~~?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen

        \frac{3+x}{5+x}=\frac{5}{3}

Gang overkors og isoler x.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#1

Det giver ganske god mening -- se #2.


Svar #4
17. april 2015 af vinther96 (Slettet)

mange tak :) 


Skriv et svar til: HJÆLP!! PLEASE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.