Matematik

Bestem konstanten a således, at: f'(-1)=2

18. april 2015 af enghausen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Halløj!

En der kan hjælpe mig med at løse anden del på denne opgave.

Jeg har styr på Dm! - På forhånd mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2015 af peter lind

1. find f'(x)

2. find f'(-1)

3. Sæt f'(1) = 2 ogløs den deraf fremkomne ligning med a som ubekendt


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2015 af Toonwire

1) Definitionsmængde:  

Find det eller de intervalværdier som x kan antage. Hvis du ikke vil bevæge dig ud i komplekse tal betyder det f.eks, at man ikke kan tage den naturlige logaritme til et negativt tal.

2) Differentiér f(x) og løs ligningen f'(-1)=2 for a


Svar #3
18. april 2015 af enghausen (Slettet)

Perfekt - Jeg skulle bare lige bruge det skub! :) - Mange tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Bestem konstanten a således, at: f'(-1)=2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.