Matematik

Ligninger

19. april 2015 af Linneaalbrechtsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke komme videre med denne ligning, nogen som kan hjælpe? 

b) 4(x+a) = 2a + 24 
4x + 4a = 2a + 24
4x + 4a - 4x = 2a + 24 - 4x
4a = 2a + 24 - 4x - 2a
4a - 2a = 24 - 4x
2a = 24 - 4x 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2015 af mathon

b)
              4(x+a) = 2a + 24 

              4x + 4a = 2a + 24

              4x = 24 - 2a

              x = 6 - a/2 


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.