Matematik

differentialligninger

19. april 2015 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle, som kan hjælpe med denne opgave? :')


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2015 af Soeffi

Det ser ud til at du skal integrere to gange og bestemme konstanter


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2015 af mathon

                 f{\, }'(x)=e^x-\cos(x)+\sin(x)+k_1

                 f(x)=e^x-\sin(x)-\cos(x)+k_1\cdot x+k_2


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.