Matematik

Bestem integralet

19. april 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg har brug for hjælp til at bestemme integralet som er vedhæftet som et billede. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2015-04-19 kl. 20.12.59.png 

Benyt substitution  u = x2 + 7 , du = 2x dx .


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2015 af peter lind

brug substitution t = x2+7  dt = 2xdx


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2015 af mathon

jævnfør #1:      

                     \int \frac{1}{\mathbf{\color{Red} x^2+7}}\,\left (\mathbf{\color{Blue} 2x \textup{d}x} \right )=\int \frac{1}{\mathbf{\color{Red} u}}\, \textup{d}\mathbf{\color{Blue} u}


Skriv et svar til: Bestem integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.