Matematik

stamfunktion

19. april 2015 af SvenOlee (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der nogel der kan forklar mig hvordan man løser den her opgave

F(x) er en stamfunktion til f (x)= 2x+ 3. Grafen for F(x) indeholder punktet (2,12). Bestem en ligning for tangenten til grafen for F(x) i dette punkt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2015 af peter lind

Tangenten er en ret linje, der går gennem (2, 12) og har hældningen f(2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2015 af mathon

Tangentligning i (2,12):
                                        y-12=f(2)\cdot (x-2)

                                        y-12=(2\cdot 2+3)\cdot (x-2)


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.