Matematik

Hjælp til wordmat

20. april 2015 af Tila91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg ville lige høre om der var nogle af jer som evt. bruger wordmat, som kan forklare mig, hvad jeg gør galt her?

Det handler om opg. 12c

der hvor jeg skal bestemme krydsproduktet af vektor AD og vektor BC.

Jeg har vedhæftet min opgave.

Vedhæftet fil: Matematik A 27 Maj.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Forklaringen stopper midt i spm 12 c).

Man skal vise, at AB = CD og at AB = DC .

Arealet af tagfladen ABCD beregnes så som

        AABCD = | AB × AD |


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2015 af inger91 (Slettet)

Ja, men først skulle jeg gøre rede for at tagfladen ABCD var et parallelogram.

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det gøres ved at vise, at AB = DC . Når det er vist, har man så

       AD = AB + BD = DC + BD = BD + DC = BC .


Skriv et svar til: Hjælp til wordmat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.