Matematik

Hjælp!

24. april 2015 af hejtykke2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser jeg disse 2 opgaver?

1. opgave


Svar #1
24. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

2. opgave

begge er uden hjælpemidler.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2015 af Soeffi


Svar #3
24. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2015 af Soeffi

I opgave 5 skal du undersøge om f'(x) er lig 2·f(x)/(2x+3)+2; det er bare en prøve.


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Opg 6.

Benyt, at g(x) er en stamfunktion til f(x), og at f(x) er en stamfunktion til h(x) .


Svar #6
24. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

det er bare formlen F(a)-F(b) jeg skal benytte, ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#6

Jo, men du skal benytte den korrekt. Hvis F(x) er en stamfunktion til f(x) har man

          \int_{a}^{b}f(x)\, \textup{d}x=F(b)-F(a)


Svar #8
24. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

Det var også det, jeg mente :D


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#8

Men du skrev jo noget andet i #6.


Svar #10
24. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

Ja, kom til at bytte rundt på dem :)


Svar #11
27. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

#4

I opgave 5 skal du undersøge om f'(x) er lig 2·f(x)/(2x+3)+2; det er bare en prøve.

Hvordan gør jeg det?


Svar #12
27. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

#7

#6

Jo, men du skal benytte den korrekt. Hvis F(x) er en stamfunktion til f(x) har man

          \int_{a}^{b}f(x)\, \textup{d}x=F(b)-F(a)

Hvilke tal fra tabellen skal jeg indsætte?


Svar #13
27. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #14
27. april 2015 af Soeffi

#12: Prøv at lave en omskrivning og indsættelse som vist på billedet.

Vedhæftet fil:tabel.JPG

Svar #15
27. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

Okay :) Har fundet ud af det, men hvad med den anden opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #16
27. april 2015 af Soeffi

#15

Okay :) Har fundet ud af det, men hvad med den anden opgave? 

#4

I opgave 5 skal du undersøge om

f'(x)

er lig

\frac{2\cdot f(x)}{2x+3}+2


Svar #17
28. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

#16
#15

Okay :) Har fundet ud af det, men hvad med den anden opgave? 

#4

I opgave 5 skal du undersøge om

f'(x)

er lig

\frac{2\cdot f(x)}{2x+3}+2

Hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #18
28. april 2015 af Soeffi

#17. Du ved at f(x)=(2x+3)·ln(2x+2), find f'(x) og indsæt begge dele i ligningen.


Svar #19
28. april 2015 af hejtykke2 (Slettet)

Er det her rigtigt ?


Brugbart svar (0)

Svar #20
28. april 2015 af Soeffi


Forrige 1 2 Næste

Der er 40 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.