Matematik

isolere q hjælp

25. april 2015 af snylt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Har denne opgave:  Isolere q i formlen: tan w = P/q

q*tan w = P

hvad så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2015 af mathon

             \frac{q}{P}=\frac{1}{\tan(w)}

             q=\frac{1}{\tan(w)}\cdot P


Svar #2
25. april 2015 af snylt (Slettet)

hvor får du 1 fra? kan du ikke også lige smide lidt tekst til det du har skrevet, mange tak :)


Svar #3
26. april 2015 af snylt (Slettet)

Håber du stadigvæk kan hjælpe, marthon :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2015 af mathon

               \frac{P}{q}=\tan(w)                       med reciprokværdierne

               \frac{q}{P}=\frac{1}{\tan(w)}                      multiplicer med P på begge sider

               q=\frac{1}{\tan(w)}\cdot P


Svar #5
26. april 2015 af snylt (Slettet)

Okay, er næsten med. Forstår dog ikke reciprokværdierne og så det derved giver 1? Mange tak :)


Skriv et svar til: isolere q hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.