Samfundsfag

Interne og eksterne udfordringer

25. april 2015 af williamheg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad menes der med Interne og eksterne udfordringer? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2015 af mathon

udfordring = vanskeligt løsbar opgave/problemstilling

interne = indre/indadtil

eksterne = ydre/udadtil


Svar #2
25. april 2015 af williamheg (Slettet)

Tak for dit svar! :)


Skriv et svar til: Interne og eksterne udfordringer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.