Matematik

Potensfunktion - Bevis

25. april 2015 af AngelzNight22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogen der ved, hvordan beviset for potensvækst er? Min lærer sagde at det var det, hvor man skal bevise at når x ganges med k, så bliver y ganget med ka.

Jeg ved godt, hvordan det har med potensfunktioner at gøre, men kan virkelig ikke huske beviset:-/

Tak for hjælpen, på forhånd:-)

//Natascha


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2015 af SuneChr

Det er meget enkelt. Man har
f (x) = bxa
f (kx) = b(kx)a = b(kaxa) = kabxa = ka·f (x)


Svar #2
27. april 2015 af AngelzNight22 (Slettet)

Mange tak!:-)


Skriv et svar til: Potensfunktion - Bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.