Matematik

Matematik aflevering angående årsløn

26. april 2015 af KasperJensen4 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle sammen kan i hjælpe mig med denne opgave?;) 

Hvor mange penge forventer Simon at få udbetalt i gennemsnit om måneden i 2012?
= 1629,504 kr. 


Simon skal betale skat, hvis hans skattepligtige indkomst i 2012 bliver større end 32 200 kr.


Skattepligtig indkomst = årsløn – beskæftigelsesfradrag – arbejdsmarkedsbidrag


årsløn er løn i et helt år


beskæftigelsesfradrag er 4,4 % af årslønnen
arbejdsmarkedsbidrag er 8 % af årslønnen


1.4 Undersøg, hvor stor Simons årsløn skal være, for at hans skattepligtige indkomst bliver
32 200 kr. 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2015 af mathon

Hvis årslønnen er større end 32 200 kr.

            skattepligtige indkomst = årsløn · (100% - 4,4% - 8%)

            skattepligtige indkomst = årsløn · 0,876

            årsløn = skattepligtige indkomst / 0,876

            årsløn = 32 200 / 0,876


Skriv et svar til: Matematik aflevering angående årsløn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.