Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Find TC med MC

26. april 2015 af JM93 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, 

Jeg skal finde TC, og er blevet givet P = 1050, Q = 850 MC. 
MC = TC', så jeg er vel ude i noget integralregning, for at "komme tilbage" fra differentieringen... men jeg kan simpelthen ikke huske, hvordan jeg gør. 

\int AQ^{B} = \frac{A}{B+1}*Q^{B+1}

Hvis jeg ikke husker helt forkert? Men hvor er det nu, jeg skal placere tingene?

På forhånd tak :)


Svar #1
26. april 2015 af JM93 (Slettet)

Jeg glemte MC... flot. 

MC = 400. 


Skriv et svar til: Find TC med MC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.