Matematik

Differentiering

26. april 2015 af JustMyName (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ved differentiering af f(x) = x * ex

Giver det så følgende: f'(x) = 1 * ex

Ved reducering f'(x) = ex?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2015 af mathon

          \left ( x\cdot e^x \right ){}'=1\cdot e^x+x\cdot e^x=(1+x)e^x


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.