Matematik

VINKLER HJÆLP

26. april 2015 af sumia9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Hvis jeg får følgende informationer i en opgave hvad betyder det så?

AB = 102,010 m

<ABV = 41,425 º

<ABE = 116,604 º

<BAV = 136,308º

< BAE = 59,925º           

Håber nogen kan hjælpe. Det haster


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2015 af PeterValberg

Der må følge en skitse med til den opgave...kan du uploade den?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
27. april 2015 af sumia9 (Slettet)

Dette er opgaven
Vedhæftet fil:image.jpg

Skriv et svar til: VINKLER HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.