Matematik

trigonometrisk funktion

27. april 2015 af snilo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :) Er der en venlig sjæl, som gider at forklare mig, hvordan jeg løser opgave b). Jeg har vedhæftet opgaven som billede. 

Tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: Ikke-navngivet.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2015 af mathon

b)
           f_{min}=3\cdot (-1)+1

           f_{max}=3\cdot 1+1

           \omega =2\pi \cdot f=2


Svar #2
27. april 2015 af snilo (Slettet)

Tak, jeg forstår


Skriv et svar til: trigonometrisk funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.