Matematik

Differentialligninger

27. april 2015 af emilowich (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der en der kan hjælpe med opgaven som er vedhæftet?

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: differentialligninger.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2015 af mathon

        y=f{\, }'(1)\cdot (x-1)+3

        y=(2\cdot 1+1\cdot 3)\cdot (x-1)+3


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.