Matematik

Ekspotentiel udvikling

27. april 2015 af Matthiesen1997 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven:

Rotter formerer sig med en fordoblingstid på 50 dage. Fra start er der i en rotterede 35 rotter.

Hvad er den ekspotentielle model?


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2015 af mathon

         f(t)=35\cdot 2^{\frac{t}{50}}=35\cdot \left ( 2^{\frac{1}{50}} \right )^t=35\cdot 1{,}01396^{t}


Skriv et svar til: Ekspotentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.