Matematik

Omvendte proportionalitet

28. april 2015 af MichaelAndersen13 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan bestemmer jeg udtrykket på denne omvendte proportionalitet?

Vedhæftet fil: t.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2015 af mathon

Produktet af omvendt poroportionale variable
er konstant:
                                x\cdot y=12

                                y=f(x)=\frac{12}{x}\; \; \; \; \; \; x>0


Svar #2
28. april 2015 af MichaelAndersen13 (Slettet)

jeg takker ;)


Skriv et svar til: Omvendte proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.