Matematik

bestem en funktionsforskrift.....

28. april 2015 af lori0003 - Niveau: B-niveau

Jeg søger hjælp til opgave e( se vehæftet fil) plus følgende opgave:

Et IC3 tog består af tre sammenbyggede vogne med en styrevogn i begge ender, så toget ikke skal vendes, når der skal skiftes køreretning. Styrevognene er hver 20,54 meter lange og midtervognen er 17,74 meter lang. Togets udvendige bredde er 3,10meter og højden fra skinnerne til tagets udvendige overkant er 3,85 meter. For at sikre at luften i toget bliver skiftet ud i et passende tempo, skal man kende togets indre volumen. 

f)     Vurder det indre volumen af et IC3 tog og gør rede for hvilke antagelser, du har foretaget i din vurdering.

Vedhæftet fil: opgave 2 e f.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2015 af mathon

Hvis du ser lidt firkantet på det og regner togets form som en liggende kasse, kan du få et estimat på togets volumen.


Svar #2
28. april 2015 af lori0003

Jeg er helt blank


Svar #3
28. april 2015 af lori0003

Er det bare Lxbxh


Svar #4
28. april 2015 af lori0003

Hvad med opgave 2 e


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja. Skriv det som L·B·H idet man ikke bruger bogstavet x som gangetegn.

#4

2e. lad den parabelformede forskrift være f(x) = ax2 + bx + c . Sætter man x-koordinaten for overgangspunktet til x0, skal der så gælde

        f(x0) = g(x0)

og

        f '(x0) = g '(x0) ,

og der skal gælde a < 0 . Det giver 2 ligninger . En 3. ligning kan man få ved at aflæse et andet punkt på den sorte graf.


Svar #6
30. april 2015 af lori0003

1000 tak for hjælpen


Skriv et svar til: bestem en funktionsforskrift.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.