Matematik

Punktmængde M

03. maj 2015 af majsingym (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber nogen kan hjælpe mig - det er en opgave uden hjælpemidler.

En funktion f er bestemt ved f(x)=e^x+2.
Grafen for f, de to koordinatakser og linjen med ligningen x=1 afgrænser 1. kvadrant en punktmængde M.
Bestem arealet af M.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2015 af peter lind

A = ∫01f(x)dx


Skriv et svar til: Punktmængde M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.