Fysik

Kinetisk energi?

03. maj 2015 af MichelleMHMN (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg kan slet ikke finde ud af denne opgave! Nogle som kan hjælpe mig? 

Vedhæftet fil: Fysik.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2015 af mathon

Potentiel energi i højden 10 m:

                                                      E_{pot}=\left ( 4\; kg \right )\cdot \left(10\; \frac{N}{kg}\right)\cdot \left(10\: \; m \right )

Den kinetiske energi i højden 0 er den samme i alle tre tilfælde.


Skriv et svar til: Kinetisk energi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.