Matematik

Bevis for ubestemte integral

03. maj 2015 af FrederikBMøller (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg har lidt problemer med at finde ud af hvordan jeg kan bevise følgne opgave.

Bevis regneregler for de ubestemte integraler

\int (f(x)+g(x))dx=\int f(x)dx+\int g(x)dx

og

\int kf(x)dx=k\int f(x)dx

Håber der er nogle der kan forklare mig hvordan jeg skal bevise det. På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2015 af peter lind

Differentier på hver side af lighedstegnet


Svar #2
03. maj 2015 af FrederikBMøller (Slettet)

Hvordan kommer det til at se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2015 af peter lind

Hvis du differentiere venstre side af den første ligning får du f(x)+g(x). På højre side side skal du bruge reglen om differentiation af en sum


Skriv et svar til: Bevis for ubestemte integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.