Matematik

Potensfunktion

04. maj 2015 af Grenådrengen - Niveau: A-niveau

Hej kan i hjælpe med dette om potensfunktioner? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2015 af mathon

                                      r_y=\left (1+r_x \right )^{1{,}2}-1

                                      r_x=\left (1+r_y \right )^{\frac{1}{1{,}2}}-1


Svar #2
05. maj 2015 af Grenådrengen

Forstår ikke helt, er det udviklingen i a eller b?


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. maj 2015 af mathon

a og b er konstanter og "udvikler" sig ikke. 

x og y derimod er variable.

                                         

                                      r_y=1,25 ^{1{,}2}-1=0{,}307049\approx 30{,}7\%

                                      


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.