Matematik

reducering

05. maj 2015 af hejtykke2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

kan det godt passe, at denne opgave skal give

9p^3+3q-6pq ?


Svar #1
05. maj 2015 af hejtykke2 (Slettet)

..


Svar #2
05. maj 2015 af hejtykke2 (Slettet)

hallooooo


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2015 af PeterValberg

Jeg får det til:    9p2 + 3q2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
05. maj 2015 af hejtykke2 (Slettet)

hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. maj 2015 af PeterValberg

3(p + q)2 - 6p(q - p) =
3(p2 + q2 + 2pq) - (6pq - 6p2) = 
3p2 + 3q2 + 6pq - 6pq + 6p2 =
9p2 + 3q2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.