Matematik

Funktionen f er givet ved f(x)=-7x2 + 2x + 5.

05. maj 2015 af HamDerSnyder1 - Niveau: C-niveau

f(x) =-7x 2 + 2x + 5.

a) Hvad fortæller konstanterne i forskriften for f(x) og udseendet af grafen for f?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2015 af PeterValberg

Se video nr. 2, 3 og 4 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Funktionen f er givet ved f(x)=-7x2 + 2x + 5.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.