Kemi

Mængdeberegning? Beregn massen af SnCl_2*H_2O der skal anvendes

05. maj 2015 af Polysakkarid (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder:

Indholdet af kviksølv i fiskekød bestemmes ved en metode, hvor der i et af trinene anvendes en opløsning af tin(II)chlorid. Der fremstilles 500 mL opløsning med den formelle stofmængdekoncentration 0,264 M. 

a) Beregn massen af SnCl2 · 2H2O, der skal anvendes.    


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2015 af mathon


           m(SnCl_2\cdot 2H_2O)=V\cdot c\cdot M=(0{,}500\; L)\cdot \left ( 0{,}264\; \frac{mol}{L} \right )\cdot \left ( 225{,}64656\; \frac{g}{mol} \right )


Skriv et svar til: Mængdeberegning? Beregn massen af SnCl_2*H_2O der skal anvendes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.