Fysik

Mega Lysår

05. maj 2015 af Danny1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg ved et lysår er: 1lysår=9.46*10^12

Hvad er et mega lysår?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2015 af Jerslev

Mega betyder million.
- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
05. maj 2015 af Danny1234 (Slettet)

Så hvordan vil du skrive det op? Altså et megalysår = ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2015 af Heptan

Et mega lysår er en million lysår

Mly = 9.46 · 1012 km · 106 = 9,46 · 1018 km


Skriv et svar til: Mega Lysår

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.