Matematik

vektorregning

05. maj 2015 af SLMB (Slettet) - Niveau: B-niveau

Forklar hvordan man bestemmer en vektor AB, når 2 punkter o et koordinatsystem er kendt, tag udgangs punkt i :

A= (0, 5)
B= ( 4, 10)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2015 af nejvelda

Har vedhæftet det.

Og husk parenteser.. det ku jeg ikk lige lave..

Altså du trækker dem fra hinanden.. så du siger vektor B minus vektor A.

Vedhæftet fil:AB.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2015 af PeterValberg

Givet punkterne P(x1,y1) og Q(x2,y2), kan vektor PQ bestemmes som:

\overrightarrow{PQ}=\binom{x_2-x_1}{y_2-y_1}

Jeg kan anbefale denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.